Leidingen opsporen

/Leidingen opsporen
Leidingen opsporen 2018-06-03T14:00:02+00:00

Opsporen van leidingen.

Middels diverse technieken zijn we in staat leidingen op te sporen en in kaart te brengen. Leidingen zijn op te sporen ongeacht de ligging in een beton vloer of buiten onder bestrating of asfalt. Inzicht in leidingverloop voorkomt bijvoorbeeld bij renovatie twijfel bij ontwerp of voorkomt het onnodig schade bij werkzaamheden.

Opsporen van leidingen

Leidingen verloop bepalen  ?

  • waterleidingen
  • gasleidingen
  • CV leidingen
  • vloerverwarming
  • afvoer en riool
  • grondleidingen

Hoe worden leidingen opgespoord ?

infrarood CV controleLeidingen worden opgespoord met nieuwste technieken welke voorhand zijn. Veel toegepaste apparatuur en techniek is de leidinglokalisator, een infrarood camera of traceerbare camera’s voor afvoeren. Indien gewenst maken we een digitale plattegrond van het leidingverloop na uitvoering.

Gaat u verbouwen of is er sprake van lekkage ? Door bekendheid met het verloop van leidingen kan onnodige schade en kosten worden voorkomen.

Kosten.

Dankzij de ontwikkeling van technieken neemt het opsporen van leidingen niet veel tijd in beslag. Afhankelijk van de omstandigheden en type leiding is het leidingverloop binnen 30 minuten bepaald. De kosten bedragen daarom vaak ook vele malen minder dan een volledig lekdetectie onderzoek. Vraag onze specialisten voor meer informatie en een vrijblijvende offerte om uw leidingen op te sporen.

Leidingen opsporen :

Lees meer op deze pagina over het opsporen van leidingen of neem contact op met een van onze meettechnici.

lekkage waterleiding opsporen offerte