Opsporen van leidingen.

Middels diverse technieken zijn we in staat leidingen op te sporen en in kaart te brengen. Leidingen zijn op te sporen ongeacht de ligging in een beton vloer of buiten . Inzicht in het leiding verloop voorkomt onnodig schade bij werkzaamheden. Leidingen kunnen met diverse technieken worden opgespoord zoals infrarood, sonde of leiding locatie apparatuur. Afhankelijk welke leiding en het materiaal wordt uw leiding verloop inzichtelijk

Leidingen opsporen  ?

  • waterleidingen
  • gasleidingen
  • CV leidingen
  • vloerverwarming
  • afvoer en riool
  • grondleidingen

Hoe worden leidingen opgespoord ?

infrarood CV controleLeidingen worden opgespoord met nieuwste technieken welke voorhanden zijn. Veel toegepaste apparatuur en techniek is de leiding lokalisator, een infrarood camera of traceerbare camera voor afvoeren.

Gaat u verbouwen of is er sprake van lekkage ? Omdat bekendheid met het leiding  verloop veel schade kan worden voorkomen helpen wij u graag. Voor het enkel opsporen van leidingen berekenen we geen geheel inspectie en detectie onderzoek tarief. De kosten zijn met name afhankelijk van uw woonplaats en tijdsbeslag.

Kosten.

Dankzij de ontwikkeling van technieken neemt het opsporen van leidingen niet veel tijd in beslag. Afhankelijk van de omstandigheden en type leiding is het leiding verloop binnen 60 minuten bepaald. De kosten zijn daarom ook vele malen minder dan een volledig lekdetectie onderzoek. Vraag onze specialisten voor meer informatie en een vrijblijvende offerte om uw leidingen op te sporen. We vernemen graag bij aanvragen uw woonplaats en de details van de vloeropbouw en soort leiding.

Leidingen opsporen :

Lees meer op deze pagina over het opsporen van leidingen of neem contact op met een van onze meettechnici.