Opsporen waterleiding lekkage

We sporen lekkage op zowel binnen als buiten....

Diepe ligging waterleiding ?

Ongeacht de ligging van de leiding in beton, in wanden of onder asfalt, zijn we in staat lekkage in waterleidingen op te sporen.

Hoge afrekening water ?

Binnen 15 minuten controleren of er sprake is van een lekkage waterleiding

Met geavanceerde druk testen bepalen of er sprake is van een lekkage waterleiding

Na vaststelling van een lekkage in de waterleiding zullen we overgaan tot het opsporen van de lekkage. Meer weten ? Neem contact op.

Lekkage waterleiding

Een lekkage waterleiding zorgt voor vaak voor veel waterschade. Snel opsporen is van belang. Een waterleiding staat steeds onder druk zolang er geen afsluiters zijn gesloten. Bij een lekkage waterleiding zal de lekkage dan ook continue aanhouden en blijven zorgen voor lekwater. Het komt echter het ook voor dat schade geheel niet wordt opgemerkt. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij leidingen gelegen in een leidingkoker, zandbed onder de vloer of bij zogenaamde warmte lekken. Een warmte lek is een lek in een warm waterleiding en welke enkel lekt bij warm water tapvraag of direct hierna.

Druktest lekkage waterleiding

druktest waterleidingDoor correcte druktesten kunnen we vaststellen of er sprake is van een lekkage. Druktesten worden separaat uitgevoerd op de koud en warm waterleidingen. Afhankelijk van welke leiding drukverlies vertoond kan een gericht onderzoek worden uitgevoerd naar de locatie en oorzaak van de lekkage. Middels nieuwste lekdetectie technieken gebeurt een onderzoek zonder hakken of breken. Druktesten worden gecontroleerd uitgevoerd zonder overdruk belasting.
Neem contact met ons op voor het laten uitvoeren van een druktest en eventuele noodzaak van een volledig lekdetectie onderzoek.

Lekkage opsporen.

Om verdere gevolgschade te voorkomen en de lekkage met minste kosten te herstellen biedt een lekdetectie onderzoek uitkomst. Lekdetectie specialisten beschikken over kennis en geavanceerde apparatuur om lekkage op te sporen. Het opsporen van lekkage gebeurt o.a. met

Leidingen opsporen.

water leiding opsporenMet diverse methode zijn we instaat het  waterleidingen verloop in kaart te brengen. Ongeacht of de leidingen zijn gelegen in dikke betonvloeren, onder asfalt of in een zandbed kan een waterleiding worden opgespoord.

Waterschade ?

  • Spoed lekdetectie
  • Ook buiten kantoortijden en op zaterdag
  • Specialistisch breekvrij onderzoek
  • Schade verzekering expertise en rapportage
  • Herstel lekkage en schade

Landelijke Spoed Service

24 uur lekdetectie service

Leiding testen ?

Wilt u uw waterleidingen laten testen of enkel het verloop bepalen ? Neem contact op voor gunstige tarief zonder geheel lekdetectie onderzoek.

Lekkage en verzekering ?

Afhankelijk van uw afgesloten polis wordt onderzoek en herstel van lekkage waterleidingen vergoed door uw verzekering. Lees hier meer.

lekkage waterleiding opsporen offerte